Jan Ronday fotowebsite over Diemen, disclaimer
BEKIJK EENS WAT ER

IN DIEMEN GEBEURT
vvd campagne diemen, school bezoekt kinderboerderij, kerstmarkt, speeldag ttv diemen, boom omgewaaid, gemeentedag, alpaca's geschoren, vakantoetoernooi ttv diemen, paaseieren zoeken, nldoet, diemercross, diemer ijsclub, sneeuwfoto's, vrijwilligersonderscheiding, vakantiepret zwembad, discozwemmen, bouw plantage de sniep, piet saan parade, jaarlijks feest schoolstraat, diemer festijn, koninginnedag, bouw wc diemerplein, knuffeldagen kinderboerderij, intochten sinterklaas, 60-jarig jubileumfeest ttv diemen, straatvoetbaldag, rbs bezoekt berkenstede, aankomst nesciobrug, optocht legervoertuigen, opname reclamefilm VW Polo

Home Informatie Disclaimer

Foto's gebruiken of bestellen

Disclaimer
Geen enkele foto op deze website mag worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze hetzij elektronisch, mechanisch, of enige andere manier, zonder voorafgaande, schriftelijke toestemming van janronday.nl

Auteursrecht
Alle foto's op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Dit houdt in dat foto´s van deze website niet zomaar gebruikt mogen worden. Er is toestemming van de fotograaf nodig. De fotograaf heeft als maker van de foto in beginsel het auteursrecht. Het auteursrecht geeft de maker van het werk het exclusieve recht om dat werk te exploiteren. De fotograaf beslist dus of een foto openbaar mag worden gemaakt en/of verveelvoudigd.

Het auteursrecht geeft de fotograaf ook enkele morele rechten, zoals het recht op naamsvermelding. Voor publicatie of vermenigvuldiging van een foto is dus toestemming nodig van de fotograaf.

De foto's mogen in geen enkel geval aangepast of veranderd worden! Het direct doorlinken van plaatjes vanaf andere websites (deeplinking) is niet toegestaan.

Alle foto's op deze website zijn door mij gemaakt, tenzij duidelijk de naam van eventuele andere fotografen is vermeld.

Commercieel gebruik
Mocht u foto's op deze website geschikt achten om te gebruiken in elke vorm van een redactionele uiting (kranten, bladen, tijdschriften, internetsites etc.), dient eerst schriftelijk toestemming worden gevraagd.

Social media
Foto's mogen zonder contact gedeeld worden op de verschillende social media websites, mits de foto in de originele staat gedeeld wordt onder velmelding van de naam van de fotograaf Jan Ronday.

Persoonlijk gebruik
Iindien u een particuliere website (niet commercieel!) hebt, dient u mij vooraf een e-mail te sturen waarin wordt vermeld: 1. welke foto's u wilt gebruiken en 2. waar (directe url van de website) op welke pagina (url van de webpagina). Als ik de website geschikt acht voor gebruik van mijn foto's, zult u van mij een bericht terug ontvangen met daarin toestemming voor gebruik.
Bij gebruik moet onder elke foto "©janronday.nl" staan, waarbij de naam gelinkt moet worden naar mijn website janronday.nl.

Publiceren, afdruken en resolutie
De foto's op deze website hebben een lage resolutie. De afmeting is te klein om daar goede afdrukken van te maken of te publiceren (bladen, krant, etc.). Bovendien bevatten de foto's een watermerk. Het is mogelijkheid om de foto's, met of zonder watermerk in 1800 x 1200 pixel bestanden te bestellen. Of in hoge resolutie zonder watermerk. Voor prijzen kijk op informatie.

Ik lever eigenlijk geen foto-afdrukken. Maar het is wel bespreekbaar.Kijk ook eens op de website van:
Kinderboerderij Diemen
, Schoolstraat Diemen en bassist Frans Ronday